Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (18 Ekim 2019)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (18 Ekim 2019)

  18 Ekim 2019

  21.934 Okunma

18 Ekim 2019 haftasında 4’ü Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor. Karakomik Filmler Cem Yılmaz'ın iki film birden film projesi

18 Ekim 2019 haftasında 4’ü Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor.


Karakomik Filmler

Cem Yılmaz’ın iki film birden film projesi “Karakomik Filmler 2” Kaçamak ve 2 Arada adında iki yapımdan oluşuyor.

“Kaçamak” eşlerine yalan söyleyip lüks bir otelde bir haftasonu geçirmeye planlayan erkeklerin bulundukları yerin yakınına dünya dışı yaratıkların iniş yapması ile karışan minik tatillerini konu alıyor. “2 Arada” ise arabalı vapurda çalışan Metin isimli bir karakterin hikayesine odaklanıyor.

 

Malefiz: Kötülüğün Gücü

Küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz ve insanlık kralının kızı Prenses Aurora’nın hikayesini konu alan serinin ikinci filminde yıllar sonra Malefiz ve Aurora’nın ilişkileri gelişmiştir. Yılların nazik davrandığı ikilinin arasında acı ve intikamla başlayan ilişki sevgiye dönüşse de insanlar ve periler halen düşmandır. Aurora’nın Prens Philip ile evlilik tarihi yaklaşmaktadır, bu da güçlü bir ittifak doğuracaktır. Düğünün iki tarafı birleştirmesi beklense de; düşünüldüğü gibi olmaz ve Malefiz ile Aurora savaşın iki farklı cephesinde kalır ve ilişkileri bir defa daha sınanır.

 

Karışma Bende

Sefa sosyal medya fenomeni olmayı kafaya koymuştur. Bu yolda elinden geleni yaparken, güzel bir kızın rüzgarına kapılır ve kendini İzmir’de bulur. Sefa’nın fenomenlik ve aşk yolundaki eğlenceli hikayesi…

 

Vahşet Oteli

Bebek bekleyen bir çift, hafta sonu tatili için butik bir otel seçip oraya giderler. Ancak çiftin gittikleri otelin aslında istenmeyen bebeklerin ve annelerin öldürüldüğü bir doğumhane olduğunu anlaması uzun sürmez. Romantik hafta sonu tatili bir anda ölüm kalım savaşına dönüşür.

 

Viking Kuşatması

Kadınlardan oluşan bir çete, yakınlarını köle olarak satan keşişlerden intikam almak için manastıra baskın düzenlenler. Ancak peşlerindeki şeytani varlıklardan habersizlerdir. Başta keşişlerle savaşacak olan çete, keşişlerle birlikte ortak düşmanlarına dönüşen şeytanı varlıklarla savaşacaktır.

 

En Uzun Gece

Bir grup göçmen, bir kamyon kasasında ölü olarak bulunur. Bu karanlık olayı soruşturacak olan ise Komiser Murat olur. Film Komiser Murat’ın ve soruşturmanın hikayesine odaklanıyor.

 

Oray

Berlin Film Festivali’nden “En İyi İlk Film” ödülüyle dönen Oray; Almanya’da İslam’a bağlı bir hayat süren Oray ve karısı Burcu’nun boşanmasına odaklanıyor. Almanya’da gurbetçi bir ailenin oğlu olark dünyaya gelen Oray, gençliğinde hapse girip çıkmış daha sonra eski defterleri kapatmış ve eşi Burcu ile mutluluğu yakalamıştır. Ancak İslamcı akıma kapılan Oray, eşiyle tartıştığı bir gün, sinirlenip talak hakkını kullanarak eşini sözlü olarak boşar. Ancak bu kararından çok çabuk pişman olup çözüm yolları ararken, film derin mesajlar verecektir.

Yorum Alanı